Köp Pulsmätare Online

Vill du köpa utrustning som mäter din puls? Det lättaste är att köpa en pulsklocka som gör det åt dig och kan analysera din puls hela tiden. Ett annat sätt är att endast köpa ett pulsband kompatibelt med t.ex. telefoner och du kan då med hjälp av att ladda ner en app läsa av din puls på det sättet. Om du cyklar och vill mäta din puls under tiden så är en cykeldator såklart det du ska ha men oavsett behöver du pulsbandet om du inte köper en pulsklocka med sensor vid handleden.

Butiker

Följande butiker har ett bra utbud av pulsklockor, träningsklockor, cykeldatorer och pulsband så det lär finnas något som garanterat passar det du är ute efter.

Sportamore har ett fantastiskt utbud av träningsklockor, pulsklockor, pulsband och annan träningsutrustning.
Fri frakt och fria returer!

Besök Sportamore

 

Cykelkraft är en stor svensk e-butik som inriktat sig på cyklar och tillbehör. Här hittar du en mängd träningsklockor, cykeldatorer och pulsband.
60 dagars öppet köp och prisgarnti!

Besök Cykelkraft

Tänk på detta när du handlar på nätet

När du handlar online har du alltid 14 dagars öppet köp vilket är en konsumentlag skapad för att skydda dig när du handlar online. Det ger dig rätt att inspektera det du köpt och returnera det om du inte är nöjd med det.

För att öppet köp ska gälla enligt lag krävs det att originalförpackningen är ”intakt” i den mån att den går att sälja som ny igen. Det är alltså inte okej att klippa sönder kartongen och förvänta sig full återbetalningen när man returnerar varan. Så om du ska öppna förpackningar måste det göras snyggt och med så lite ingrepp som möjligt.

Återförsäljaren som sålt varan till dig är heller inte skyldig att stå för returfrakten utan detta kan du i vissa fall själv behöva stå för. Därför har det blivit populärt att erbjuda fria returer.

Däremot är det vanligt att även om det inte är fria returer så brukar det vara väldigt förmånliga priser. Men det är alltid en god idé att läsa igenom köpvillkoren innan du betalar.